Kaos u Sydneyju: Otkazali Rothwell i Sinošić, Mirku pukla arkada!

Kaos u Sydneyju: Otkazali Rothwell i Sinošić, Mirku pukla arkada!

Ben Rothwell je u posljednji trenutak otkazao borbu s Mirkom Filipovićem na UFC-u u Sydneyju koji se održava ovu subotu. Umjesto bolesnog Amerikanca (infekcija), u posljednji je trenutak uskočio Australac hrvatskih korijena Anthony Perosh.

MMAxion saznaje da je UFC nudio borbu i Randyju Coutureu, ali i Quintonu Rampageu Jacksonu, no obojica su razumljivo odbili borbu protiv Cro Copa bez ikakve pripreme. Perosh je uskočio, no navodno je od UFC-a tražio ugovor na četiri borbe na što su White i čelnici američke organizacije pristali.

No, tu šokantnim informacijama nije kraj. Filipoviću je jutros po australskom vremenu tijekom treninga sa svojim sparing partnerom Sašom Mučnjakom pukla arkada i bilo je upitno hoće li i hrvatski borac moći nastupiti ili ne? Motivirani Cro Cop nije dvojio, nego je nakon šivanja rekao da mu ne pada na pamet otkazati meč za koji se tako dugo spremao. Ne treba posebno naglašavati koliko je rizično ulaziti u ring sa svježe šivanom arkadom.

Perosh - BJJ crni pojas

Seriju crnih vijesti zaključio je i otkaz "našeg" Elvisa Sinošića koji je također morao prekrižiti sutrašnji nastup zbog ozljede ramena.

Upravo Sinošić i Perosh zajedno drže dvoranu u Sydneyju u kojoj su se posljednjih dana pripremali Igor Pokrajac i Goran Reljić. Pokrajac se u intervjuu prije nekoliko dana zahvalio Peroshu na toplom gostoprimstvu, a Perosh je sparirao Pokrajcu i Reljiću pripremajući ih za njihove borbe. Zanimljivo bi bilo znati tko kome daje savjete uoči sutrašnjih borbi. Pokrajac svom bivšem "šefu" Filipoviću o Peroshu, ili svom sadašnjem sparing partneru Peroshu o Cro Copu.

Ključne riječi: Perosh, Cro Cop, Ben RotwelKomentari

Prosječna ocjena: -


Prijavite se ili registrirajte kako bi mogli ocjenjivati i komentirati!